__

11 Nisan 2009 Cumartesi

Prison Break Escape

Yepyeni ve eğlenceli bir oda oyunu daha. Kolay gelsin.Oynamak için Tıklayınız

13 yorum:

ekin dedi ki...

ben cözdüm ben cözdüm:)

Adsız dedi ki...

yaw çözdüyseniz yazın klozetin yanında jilet kapı önünde toka var...

oğuzhan dedi ki...

klozetin yanındaki sakızı ve jileti alıyoruz. Ardından demir parmaklıklı kapının ordaki tel tokayı alıyoruz. tokaya tıklayınca jiletle ucunu kesiyoruz tel tokanın. sonra elimizdeki kelepçeleri çıkartıoruz.eller serbest kalınca yerdeki bütün kağıt parçacıklarını topluyoruz. topladığımız kağıtları yerdeki kapağın üstüne koyuyoruz önümüze çıkan puzzle'ı tamamladıktan sonra kapı açılıyor.ßu arada bardağı kaldırıp tabağı alıyoruz. yatağı kaldırıp tabağı ayağının altına koyuyoruz. tabak katlanıo ve o tabakla yastığı kesiyoruz. pencereden dışarıda ßi demir sopa var onu alıyoruz . ardından sopanın ucuna sakızı yapıştırıp diğer yandaki odun parçasını alıyoruz. yastık kılıfını lavaboda ıslattıktan sonra açtığımız tünele tekrar girioruz. ipi tabakla kesioruz asağı düşünde ıslak kılıfı demir parmaklıklara sarıp odunparçasıyla çevirioruz.içeri girince karanlık kısımda bi sopa daha alıoruz. o sopayıda bardağa ßırakıoruz devamını ßende çözemedim çözenler sölesin kafayı yemek üzereyim=))

oğuzhan dedi ki...

veee ßuldummm =))) en son bardağın içine koyduğumuz sopayı ßardağa koymuyoruz=) oraya koyunca oyun kilitlenio. onun yerine o sopayla yatağın arkadsındaki oyukluğu kırıyoruz kırılan yerden girdikten sonra çıkan anahtarlığın camını kırıyoruz hangi anahtar olduğunu unuttum en alt sağdan başlayınca kısa sürede ßulunuyor ama =)) teker teker deneyin sonra size ßi anahtar gelecek o anahtarlada puzzle ile açtığımız tünelin tepesindeki kilitli yeri açıyoruz ve oyun bitiyor.

Unknown dedi ki...

yatağın arkasındaki oyukluk dediğin tam olarak neresi. yatağın ordaki her yeri o sopayla kırmaya çalıştım. özellikle yatagın yan tarafındaki duvardaki lekeleri olmuyor kafayı yiycemm lütfen yardımmmmmmm :::(

Adsız dedi ki...

nihayet buldum. arkadaşlar yatak uzakta dururken yatagın sağ arka kısmına tıklayınca duvardaki çizgiler (çatlak) yakına gelecek. eğer doğru tıkladıysanız sadece duvardaki çatlak ekranda görülmeli yatağa ait parça görülmemeli

Adsız dedi ki...

yaa ben sakızı bulamadm ki nerede tam olarak söylüyorsunuz ama bulamadım

Adsız dedi ki...

jileti aldım ama jiletle sakızı alamdım.yardım lütfen

zeynep dedi ki...

bende sakızı bulamadım hala

Adsız dedi ki...

aylar olmuş millet oynayalı kimi bulacam sanıyorum acaba:(

Adsız dedi ki...

arkadaşım klozete tıkla yaklaştığında iyi bak.Klozetin sağ tarafında pembe renkli sakız var.Klozete yapışmış şekilde duruyor.

kurt dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kurt dedi ki...

tamam şimdi gördümde alınmıyoooooooo..