__

14 Mart 2009 Cumartesi

Loft Room Escape

Keyifli bir oda oyunu daha. Kolay gelsin.Oynamak için Tıklayınız

8 yorum:

Adsız dedi ki...

kımse yok muuuu? huhuuuu?

Adsız dedi ki...

oyun açılmıyor

Adsız dedi ki...

kimse yokmu

Adsız dedi ki...

evet acılmıyor murat bey

Adsız dedi ki...

Şu an denedim oyun açılıyor. Fakat biraz beklemek gerekiyor. Şimdi kaldırıp tekrar kuracağım. Aksaklık için herkesten özür diliyorum. Kusura bakmayın.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar oyunu yeniden kurdum fakat oyundan kaynaklı bir geç açılma sorunu var. Biraz geç açılıyor. Bu konuda da elimizden bir şey gelmiyor ne yazık ki. kusura bakmayın.

Unknown dedi ki...

mrb arkadaşlar. öncelikle yerdeki halıyı kaldırıyoruz. askıda duran elbisede pantolonun cebinden anahtarı alıyoruz. sağda duvarda asılı aynayı alıyoruz.ipi çekip perdeyi açıyoruz. ve anahtarla pencereyi açıyoruz.tv nin üzerindeki kumandayı alıyoruz.diğer tarafa geçiyoruz. lambadan kağıt alıyoruz.önce masanın altındaki lazeri sonra masayı alıyoruz. kumandanın arkasından pili alıyoruz ve lazere takıyoruz. renkler çıkıyor. duvardaki işaretlerde renkli.renklere göre işaretleri çantadaki koda giriyoruz. ilk sıradaki işareti de deneyerek buluyoruz. ve çanta açılıyor. içinden dürbünü alıyoruz.diğer tarafa geçip pencerenin önüne masayı koyuyoruz ve onun üstüne de aynayı. aynaya dürbünle bakınca yerdeki kapağın şifresini veriyor 2019335. şifreyi girip yerdeki geçitten kurtuluyoruz :))

ömer dedi ki...

hay yaşa makbule arkadaşlar süpersiniz ya :)) ya bu arada nolmuş bu siteye yahu bi ara bi çok müdavimi vardı biz de sessiz sessiz onların çözümünü izliyoduk :)