__

16 Mart 2008 Pazar

Submachine 6 - Oda oyunu

Serinin altıncı bölümü. İpuçlarını toplayarak oyunu bitirmeye çalışıyoruz...Kolay gelsin...
Oynamak için Tıklayınız

12 yorum:

Adsız dedi ki...

tıkandıııııım....

Adsız dedi ki...

arkadaşlar oyunu bitirdim size yazıcyım:)
ilk olarak teyibin sagdan 2.düğmesine basıp anahrarı çekiyorsunuz.sonra kapıyı açıp
kapının solunda bıçak var onu alıp
tekrar odaya gidiyorsunuz.
orda dilik alanlardan tam karsıdakini kesip
kartı alıyosunuz.kapının üstündeki rakaada bakıp aklınızda tutun işimize yarayacak:)boş olan yere kartı koyuyorsunuz....düğmeye basıp bekleyin öününüze gelecek..:)
karsıya geçip üst kata çıkın.ortadan en üsteki dolpta kart var onu alın.sonra asagıya inin en alta orda duvarda biş yazıyo onu da aklınızda tutun:)sonra yukarıya çıkıp kameraya kartı koyun..
karsınızdaki resme tıklayın bi eve geleceksiniz..
ordan merdivenlerden aşagıya ilk kapıya girin
oraya duvardaki yazıyı yazın
sonra ordan size cd vericekk
...şimdilik bu kadar kolay gelsinn
dahasını daha sonra yazıcam:)

Adsız dedi ki...

evet arkadaşlar devam edeyim ben..şifre (ters y,tırmık,h,ı):) olarak sonra odadan çıkıp üst kada gidin..üst kattaki odalarda yapıcak bişi yok.siz direk sola dogru ilerleyin.orda yerde kagıtlar bulucaksınız.makinaya ilk kapıdaki rakamı yazın.3218 ordaki duvar açıkalacak.ilerleyin karşınıza sinema alanı çıkacak makinanın üstüne cd yi takın.düğmeye basın.film gösterisi olacak... vee oyun bitiii:)

Adsız dedi ki...

çok tşk ama o cd bi türlü takamıyorum yoksa diğerleri tmm...
o cd nasıl takacağımı bilmiyorum...

Adsız dedi ki...

en sondaki cd den bahsediyosun herhalde..kameranın parçası am uzun biraz daha cd yi yaklaştırınca kabul ediyor.oraya takıyorsun.(takılı olan cd den biraz yukarısında kalıyor,önde)sonra kameranın düğmesine basıyorsun..filmi gösteriyoo.umarım anlatabilmişimdir:) kolay gelsin

Adsız dedi ki...

İsimsiz dedi ki...
en sondaki cd den bahsediyosun herhalde..kameranın parçası ama uzun biraz daha cd yi yaklaştırınca kabul ediyor.oraya takıyorsun.(takılı olan cd den biraz yukarısında kalıyor,önde)sonra kameranın düğmesine basıyorsun..filmi gösteriyoo.umarım anlatabilmişimdir:) kolay gelsin

Adsız dedi ki...

kamerayı bulamıyorum :S

Adsız dedi ki...

bulamdın mııı
ilk odada giriyosun yaaa
orda ehpanın
üstündeee
:)

Adsız dedi ki...

3218 nerde yazıyo bulamadım

Electronic dedi ki...

Oyunun adı Submachine 6 DEĞİLDİR, Oyunun adı Submachine FLF (Future Loop Foundation)'dir, Submachine 6 Eylül 2009'da çıkmıştır. ;)

fmekici dedi ki...

başlarken önceki oyunlardan dört nesneyi transportere kyop gönderiyorum, kapı açılıyor. bir matrix bir şifre sorusu geliyor oraya mesele ilk satıra hep bir yazsam biryere kadar gidip hapi kalıyorum eğer ayni oyunsa lütfen baştan anlatırmısınız? Ama sanıyorum ayni oyun değil.Son submachineden söz ediyorum.b

Adsız dedi ki...

Evet bu oyun submachine 6 değil,Bu Future Loop Foundation. Bunu zaten çözmüştük. Submachine 6 nın adı Submachine The Edge biraz önce sözünü ettiğim oyun The Edge.Ben bunu soruyorum.
s.