__

4 Kasım 2007 Pazar

Kabuslar - 3

Kabus üstadları iş başına.Oyunu kaydederek oynarsanız işiniz kolaylaşıyor, her seferinde başa dönmek zorunda kalmıyorsunuz.Rast gele...
Oynamak için Tıklayınız

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ARKADASLAR BEN ÇÖZDM



MUHTEŞEMMİYİM NE

Adsız dedi ki...

bana yardım edermisin son böceği nasıl çıkarıcam kavonozdan

Adsız dedi ki...

Buyrun size oyunun video çözümü:
http://www.oyunsekeri.com/oyun_cozumleri/oda-oyunlari/yolla/16/1352/kabuslar-3-oyunu.html

Adsız dedi ki...

Kabuslar-3 Oyununun Çözümü

Adsız dedi ki...

bana bu oyunu düzgünce yazar mısınız.kızmaya başladım ama

zeren dedi ki...

çok kolay ben çözdüm.
zor durumda kalanlara yardım edebilirm.

Unknown dedi ki...

arkadaşlar çözümü isteyenler olmuş epeyce vakit geçmiş ama yazayım belki hala çözemeyen vardır.

etraf çok kirli olduğu için fare çok kızgın. kahramanımızın kabustan kurtulması için tutsak olan temizlikçi böcekleri kurtararak fareye yardımcı olmalıyız.

arkadaşlar peşin söyleyim sağ yada sol derken kendi sağımdan ve solumdan bahsediyorum. nesnelerinkinden değil. çünkü böylesi daha kolay :)

oyunu açalım. hah hemen yerdeki ipi alın. sağ tarafta anahtar var onuda alalım. anahtarla soldaki üzerinde anahtar deliği olan kitabı açın, yeni bir geçit bulduk.

merdivene tıklayın, bir ok daha çıkacak yani gizli bir geçit daha bulduk.

şimdi ekrana bakınca 4 tane ok işareti var. ikisi sağda, ikisi solda. bu dört odaya girip görevimizi tamamlayalım:

1) sağ arkadaki oka tıklayın. gözlüğü alın. ipi mürekkep kabının içine atıp çırpınan böceği kurtarın. burada işimiz bitti. dikkat ederseniz böcek ana ekranda farenin arkasına yerleşti.

2) sol öndeki oka tıklayın. uyuyan kediye gözlüğü takın. kedi korkup kaçınca arkasındaki kitapta iki ok daha açıldı. oklara basmadan önce sağdaki yeşil kitabın arkasındaki sarı tüğü alın.

şimdi kitabın sağ üstündeki oka tıklayın. hemen sağdaki kar yığınını alın. sağ arkadaki havuçu alın. yine sağ yukarıdaki ağacın dalına tıklayıp dalı alın(dal havucun hemen üstünde). dalda asılı küreği yerdeki kar canavarı nedeniyle alamıyoruz.

buradan çıkıp kitabın sol alt kısmındaki oka tıklayın. soldaki küçük kar yığınını alın. çocuğun hemen önünde yerde iki küçük kömür parçası var tıklayıp alın. ağaçtan şapkayı alın. dikkatli bakınca ekranın tam ortasının biraz sağında bir dal var onuda alın.

şimdi eldeki nesnelere bakınca kardan adam yapacağımızı anladınız. ekranın sağındaki kar yığını alınmıyor dikkat ederseniz. şimdi sırayla eldeki büyük kar yığınını ekranın sağındaki bu alınmayan kar yığınının üstüne sürükleyin. sonra kalan küçük kar yığınını da bunların üstüne yerleştirin. kardan adamın gövdesi oluştu. sonra ise bilirsiniz işte kömürden gözler, havuç burun, şapka, ağaç dallarından kolları hep ekleyin. evet kardan adam canlandı geri okuna basıp çıkın. kardan adamda bizle gelecek. kardan adam erimeden tekrar kitabın sağ üst kısmındaki oka tıklayarak küreğin oraya gidin. küreğe tıklayıp alın. burada işimiz bitti. tamamen çıkıp farenin olduğu ana ekrana gelin.

3)sol arkadaki oka tıklayın. kitabın arasına sıkışmış olan böceği sarı tüğ ile gıdıklayın. böcek kurtuldu ve süpürgesinide alıp gitti :) buradaki işimiz bitti. çıkalım.

4) sağ öndeki oka tıklayın. burada hemen sağdaki yapbozu yapmalısınız. üzgünüm bu kısımda yardımcı olamayacağım. yapboz tamamlanınca bardakta hapsolmuş böceği göreceksiniz. son nesnemiz küreği bardağın altına sürükleyerek son tutsak böceği de kurtaralım. burada işimiz bitti.


eveeet 3 böcek arı gibi çalışıp her tarafı temizleyecek. etraf temizlenince peynirine kavuşan suratsız fare peynirden bir parçada kahramanımıza verecek ve bu kabusta burda sonlanır. kahramanımız huzur içinde uyanacak :))

oyun bitmiştir tebrik ederim...