__

19 Ekim 2007 Cuma

The Miller Estate Oyunu 1.Bölüm

Gizemli Tiyatronun yapımcılarından yeni bir oyun daha.Yine kahramanlarımız iş başında.Oyun yüklendikten sonra ekrandaki kitabın üstündeki şekli doğru olarak ayarlamamız gerekliyor.Tıkladığınız dairede ok işareti çıkıyor döndürerek şekli tamamlayın.Şekil tamam olunca play e basıp oyuna başlayabilirsiniz.
Oynamak için Tıklayınız

10 yorum:

Adsız dedi ki...

ben bu bölümü çözemedim bana hepsini sırayla yazarmısın

Adsız dedi ki...

kaç gündür bekliyorum yazmıyorsun

Adsız dedi ki...

Ya evet suma kardeş ben de tıkandım bi yardım ya..

Adsız dedi ki...

evin ordaki depoya girdim.

Kibritle feneri yaktım.

Askıdaki elbiseyi düşürüp kancasını aldım.

Kuyudan bi kağıt çıkardım (kuyunun yanına geldiğinde önce içine bakıyor adam daha sonra yukarıya doğru bi ok işareti çıkacak mausunu gezdir.orayı tıkla kolu çeviriyo ipin ucunu çekiyor o zaman kancayı tıklıyosun.)

Tekrar depoya döndüm.
Bi anahtar buldum ve sandığı açtım.

Adsız dedi ki...

suma oraya kadar geldim ama ilerleyemiyorum
oyunda mı hata var bende mi bilmiyorum ama

yardımmmmmmmmmmm
yoksa kanser olucam

Adsız dedi ki...

sandığın altındaki halıyı çekiyoruz gizli geçit açılıyor...

kanser olma yahu burdayız yazık sana....:))

Adsız dedi ki...

ee yerdeki şişeyi 7 ye koyuyorum bişey olmuyo.

başka ne yapıcazz:(

Adsız dedi ki...

kardeş 7. bölüme dikey olarak 4 şişe yerleştiriyosun ok?

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

merhaba arkadaşlar gizemli tiyatro serisini çözen varsa kahramanlarımıza yabancı değildir.

soldaki evin orda dolap kapağı var ona tıklayınca depoya girdik.

oda karardı.ışığı yakmak için ekranın sol alt kısmında duran kibrite tıklayın. şimdi kibritin ışığıyla ekranın tam ortasının biraz soluna ve çok az da altına doğru geldiğinizde lambayı göreceksiniz. ışık sönmeden lambaya tıklayın. ışık sönerse yeniden kibrit alıp deneyin.

ışık yandı ise duvarda asılı olan sarı yağmurluğa tıklayın. yağmurluk yere düşünce, yağmurluğun asılı olduğu kancayı alın ve geri okunu kullanarak odadan çıkın.

şimdi yine dışarıda başladığımız yerdeyiz. kuyuya gidin burada manyak bir adam var epeyce kafanızı şişirecek :) ben o konuşurken depodan bulduğum kancayı gözüne sokmayı denedim maalesef olmadı :) hah nihayet defolup gitti. şimdi yukarı okuna basın. kahramanımız ipi eline aldı ipin ucuna kancayı takın. kağıdı bulduk.

şimdi yine depodayız. sandığın altındaki yeşil halıya tıklayın. şimdi mahsene indik. ileri okuna tıklayın.

soldaki şişelere tıklayın. kahramanımız yerden bir şişe aldı. dikkat ederseniz şişenin üzerinde yedinci denizin prensi yazısı var. 7 rakamıyla ilgili bir ip ucu bulduk. geri okuna tıklayıp şişeyi ekrandan uzaklaştırın.

şimdi kahramanımızın tam karşısındaki tahta rafa tıklayın. raf yakına geldi. rafın üst çerçevesinde roma rakamlarıyla 1 den 7 ye kadar yazılmış. şişeyi sırayla 7. sütunun bütün satırlarına koyun. bunun için seri bir şekilde alt alta tıklamanız yeterli. 4 şişede yerleşince fıçılardan birinin kapağı açılacak. burası gizli bir geçit. içeri girince oyunun bu bölümü sona eriyor.

Şişeyi yerleştiremedim yada vay efendim ben roma rakamı bilmiyorum diyen varsa şöyle anlatayım:
VII yazan kısım yedinci sütun oluyor. yani tahta rafın EN SAĞINDA alt alta 4 göz var. göz dediğim üstüne gelince kırmızı halde yanan kısımların her biri. 4 göze sırayla tıklayın. sadece ard arda tıklamanız yeterli. umarım olmuştur.

oyun bitmiştir tebrik ederim...